Asics Gel-Cumulus Zwart/Drager Grijs

30nhp0fq
Mensajes: 3
Registrado: Sab May 21, 2022 5:17 am

Asics Gel-Cumulus Zwart/Drager Grijs

Mensaje por 30nhp0fq »

Imagen
Je voet stuitert van de stoep met de lichtere, veerkrachtigere tussenzool Asics Schoenen Dames van GEL-CUMULUS-schoenen. Deze hardloopschoen geeft je afzet een beetje extra power. Omdat underpronators (ook wel supinators genoemd) gevoelig zijn voor schokgerelateerde verwondingen zoals stressfracturen, moet je een neutrale hardloopschoen kiezen met veel demping, zoals het GEL-CUMULUS-model.

Wat is het voordeel van het GEL-CUMULUS®-model? De GEL-CUMULUS-schoen legt de nadruk op demping van de achtervoet en de voorvoet om Asics Gel-Cumulus Zwart/Drager Grijs extra schokabsorptie te bieden zonder in te boeten aan loopefficiëntie. De GEL-CUMULUS-hardloopschoenen bevatten ook high-carbon rubber op de slijtagegevoelige delen om de levensduur van de schoen te verlengen. Weet u niet zeker of het GEL-CUMULUS®-model perfect bij u past?

Met een verbazingwekkend oppervlak van atterraggio voor toegang tot de wenkbrauwen anysalemm van de voet, het gevoel en de premium kraag van het kruis van de hoogwaardige GEL-CUMULUS 20 produceert een korset dat zachter en comfortabeler is terwijl het wordt gecorrigeerd.

ASICS heeft de Cumulus 22 gereviseerd met een nieuw, modern gevoel en een toch al geweldige schoen naar een hoger niveau getild. Hoewel deze versie Adidas Schoenen Kopen nog steeds lijkt op de vorige versies, vonden onze testers de Cumulus 22 lichter, soepeler en comfortabeler. De nieuwe Cumulus 22 rolt snel van hiel tot teen en biedt voldoende demping voor lange runs zonder zijn responsieve rit te verliezen.

https://www.anysalemm.com/

Responder